PLEK RESERVEREN

 • Podium

  Het Parrotia Podium is een theaterzaal met een verhoogd podium. De zaal is centraal gelegen in het pand en heeft een capaciteit tot 100 personen. In deze theaterzaal worden lezingen en presentaties gehouden of kleinere voorstellingen. De ingang van het Parrotia Podium is gelegen aan het Parrotia Plein. Het plein is een uitstekende plek voor ontvangst, netwerkborrel in combinatie met de catering van Parrotia Plaza. Zo heeft Parrotia alle voorzieningen onder één dak en maken we van een elke bijeenkomst, voorstelling of presentatie een feest!

  Van congressen tot vergaderingen en van workshops tot netwerkbijeenkomst: in Parrotia kan het allemaal. Onze stijlvolle ruimtes zijn te huur en zorgen voor een unieke beleving. Wij geven je graag passend advies!

 • Plek

  De centrale ligging, parkeergelegenheid, sfeervolle en authentieke uitstraling maakt Parrotia de ideale locatie voor vergaderingen en evenementen. Het is mogelijk om één of meerdere ruimtes in het pand te huren, zoals de vergaderruimtes, Parrotia Podium, Parrotia Plein of Parrotia Plaza.

 • Plaza

  Even tot rust komen, bijkletsen of de krant lezen. Dat kan in Parrotia Plaza. Een café waar u zich snel thuis voelt. In de gemoedelijke sfeer wordt u verwend met vele heerlijke drankjes en hapjes. Een moment voor jezelf of samen met een ander, bij Parrotia Plaza kun je ongedwongen genieten op elk moment van de dag.

 • Podia

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

  Modiasperibus expellignis experspero conet acillia tenecer epelestis minventist, conecti bustiati qui dolupis volor sit quae.

 • Extra Ruimte

  fdgsdfgfds dfgfds