• Alwel

  Alwel is een woningcorporatie met zo’n 25.500 huizen, parkeerplaatsen en garages in de gemeenten Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Moerdijk, Oosterhout en Drimmelen. Fijn wonen, dat vindt de organisatie belangrijk. Daarom zetten ze zich in voor voldoende, goede, betaalbare en duurzame huizen. Parrotia is een initiatief van Alwel waarbij partners uit de regio zijn samengebracht op één locatie midden in het centrum van Roosendaal. Met deze locatie biedt Alwel inwoners uit Roosendaal een plek waar ze meer dan thuis zijn.

 • Bibliotheek West-Brabant

  De bibliotheek is van iedereen. Bij ons kun je jezelf zijn en heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dat kan door het lezen van boeken, maar ook door deel te nemen aan de verschillende activiteiten en cursussen. Zo bieden we Taaloefengroepen aan, Klik & Tik cursussen voor mensen die willen leren hoe ze met de computer om moeten gaan en we geven mensen handvatten om op zoek te gaan naar werk. Voor de jeugd hebben we van 0-18 jaar ook verschillende activiteiten. Je kunt bij ons ook op zoek naar een plekje om rustig te studeren of werken. Parrotia biedt hiervoor een veilige en aantrekkelijke omgeving. De bibliotheek is daardoor de huiskamer van de stad”.

   

 • English Education Group

  De English Education Group biedt examens en cursussen in de Engelse taal. Daarnaast heeft de organisatie de English For Kids foundation. De foundation zet zich in om kinderen in kansarme gebieden over de hele wereld door het leren van de Engelse taal een stem te geven. Sinds januari 2017 is de English Education Group gevestigd in Parrotia.

 • OnsMarie

  OnsMarie is een ontmoetingscentrum voor senioren van 55 jaar en ouder uit de gemeente Roosendaal en omgeving. De vereniging organiseert wisselende activiteiten waar geïnteresseerden zich voor kunnen aanmelden. OnsMarie is sinds 2005 gevestigd in Parrotia.

 • SAHR

  De Stichting Algemene Hulpdienst Roosendaal, of kortweg SAHR, is op 6 november 1976 opgericht en uitgegroeid tot een, intussen niet meer weg te denken, hulporganisatie in de gemeente Roosendaal. Het is een zogenaamde Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Er zijn gemiddeld 70 vrijwilligers bij aangesloten.

 • WijZijn Traverse Groep

  WijZijn Roosendaal (onderdeel van WijZijn Traverse Groep) is een organisatie voor maatschappelijk welzijn. Voor mensen die het even niet meer zien zitten, die zich zorgen maken over iemand, die moeite hebben om rond te komen, die iets voor een ander willen betekenen of die mee willen doen in hun eigen buurt… WijZijn is er voor iedereen!

 • Zone Zuid

  Zone zuid architecten is een multidisciplinair bureau op het gebied van interieur, architectuur en stedenbouw. Ze onderzoeken, ontwerpen, adviseren en begeleiden bij de hedendaagse bouwopgave. Het bedrijf is sinds 2010 gevestigd in Parrotia.